Renovatie

TNN voert ook renovaties aan bestaande kassen uit. Denk hierbij aan het vervangen van schermdoeken, het vernieuwen van dekken of vervangen van glas. Alle voorkomende werkzaamheden in de glastuinbouw worden door TNN uitgevoerd. Na renovatie zal de installatie weer als nieuw zijn. Hierbij wordt extra aandacht gegeven aan een actueel thema: verduurzaming. Er wordt altijd gezocht naar een energiebesparende oplossing, bijvoorbeeld door het gebruik van dubbele schermen.

TNN werkt aan projecten van klein tot groot. Informeer naar de mogelijkheden.

35% - 70% energiebesparing

TNN plaatst onder meer hoogwaardige klimaat- en verduisteringsschermen die energiebesparing tot wel 70% kunnen realiseren. Dit type installaties draagt bovendien bij aan de optimalisatie van het groeiklimaat in iedere kas.

Projecten

TNN is door de jaren heen verantwoordelijk geweest voor een groot aantal mooie projecten in binnen en buitenland. Een greep uit de mooiste projecten:

Service, onderhoud of meer weten?

TNN biedt hun klanten de mogelijkheid aan gebruik te maken van het TNN Onderhouds Portaal (TOP). Via de TOP kunnen klanten precies de status en geschiedenis inzien van uitgevoerde reparaties, vervangingen en ander onderhoud.

Mocht er toch wat mis zijn, neem dan direct contact op.

Onze merken