Glasreparaties

Onder andere door storm, sneeuw en andere omstandigheden kan er schade ontstaan aan tuinbouwkassen. Bijvoorbeeld onder druk van opgehoopte sneeuw kan er glasschade ontstaan. Met behulp van een drone brengt TNN de schade goed in beeld, dit is ook voor de verzekering belangrijk. TNN biedt als aanvulling op de reguliere schadehulp een 24/7-service aan en is dus altijd bereikbaar voor dringende schadegevallen.

TNN werkt aan projecten van klein tot groot. Informeer naar de mogelijkheden.

35% - 70% energiebesparing

TNN plaatst onder meer hoogwaardige klimaat- en verduisteringsschermen die energiebesparing tot wel 70% kunnen realiseren. Dit type installaties draagt bovendien bij aan de optimalisatie van het groeiklimaat in iedere kas.

Projecten

TNN is door de jaren heen verantwoordelijk geweest voor een groot aantal mooie projecten in binnen en buitenland. Een greep uit de mooiste projecten:

Service, onderhoud of meer weten?

TNN biedt hun klanten de mogelijkheid aan gebruik te maken van het TNN Onderhouds Portaal (TOP). Via de TOP kunnen klanten precies de status en geschiedenis inzien van uitgevoerde reparaties, vervangingen en ander onderhoud.

Mocht er toch wat mis zijn, neem dan direct contact op.

Onze merken