Kassenbouw

Niet alleen voor het onderhoud en optimaliseren van kassen kan men bij TNN terecht, maar ook voor de constructie zelf. TNN werkt hierbij op z.g. turn-key basis. Dat wil zeggen dat TNN de verantwoordelijkheid van een geheel project, van begin tot eind, op zich neemt. Zo heeft TNN voor verschillende onderwijsprojecten de verantwoordelijkheid gehad bij het bouwen van een kas. Een mooi voorbeeld hiervan is de 800m2 tellende tuinbouwkas met dierenverblijf bij Terra Emmen. Kijk bij ‘projecten’ voor meer voorbeelden.

TNN werkt aan projecten van klein tot groot. Informeer naar de mogelijkheden.

35% - 70% energiebesparing

TNN plaatst onder meer hoogwaardige klimaat- en verduisteringsschermen die energiebesparing tot wel 70% kunnen realiseren. Dit type installaties draagt bovendien bij aan de optimalisatie van het groeiklimaat in iedere kas.

Projecten

TNN is door de jaren heen verantwoordelijk geweest voor een groot aantal mooie projecten in binnen en buitenland. Een greep uit de mooiste projecten:

Service, onderhoud of meer weten?

TNN biedt hun klanten de mogelijkheid aan gebruik te maken van het TNN Onderhouds Portaal (TOP). Via de TOP kunnen klanten precies de status en geschiedenis inzien van uitgevoerde reparaties, vervangingen en ander onderhoud.

Mocht er toch wat mis zijn, neem dan direct contact op.

Onze merken