Dekreinigen / Dekkrijten

Het tijdig reinigen van het kasdek is belangrijk voor de levensduur, maar ook voor het rendement van een kas. TNN biedt deze service, van het bijhouden en plannen tot en met de uitvoering.

> Dekkrijten

Soms is een doek of scherm niet altijd voldoende en is bijkrijten nodig voor een hoger schermingspercentage. TNN voert dit vakkundig uit en zorgt ervoor dat dit na de zomer, als de schermen weer volstaan, weer wordt gereinigd met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen.

TNN werkt aan projecten van klein tot groot. Informeer naar de mogelijkheden.

35% - 70% energiebesparing

TNN plaatst onder meer hoogwaardige klimaat- en verduisteringsschermen die energiebesparing tot wel 70% kunnen realiseren. Dit type installaties draagt bovendien bij aan de optimalisatie van het groeiklimaat in iedere kas.

Projecten

TNN is door de jaren heen verantwoordelijk geweest voor een groot aantal mooie projecten in binnen en buitenland. Een greep uit de mooiste projecten:

Service, onderhoud of meer weten?

TNN biedt hun klanten de mogelijkheid aan gebruik te maken van het TNN Onderhouds Portaal (TOP). Via de TOP kunnen klanten precies de status en geschiedenis inzien van uitgevoerde reparaties, vervangingen en ander onderhoud.

Mocht er toch wat mis zijn, neem dan direct contact op.

Onze merken