Over TNN

Tuinbouwtechniek Noord-Nederland (TNN) is een dynamisch bedrijf met ruim drie decennia aan ervaring in onder andere constructie, renovatie en onderhoud van tuinbouwkassen en het leveren en onderhouden van scherminstallaties voor bestaande en nieuwe kassen in binnen- en buitenland. TNN is gevestigd in Emmen, maar werkt ver buiten het tuinbouwgebied van het Noorden, het Oosten en Duitsland.

Aan het roer van deze professionele en solide organisatie staan Erwin Post en Gerrit van der Zwaag, die ruim 30 jaar geleden begonnen met samenwerken. Met die ervaring zijn ze in 2001 TNN begonnen. TNN plaatst onder meer hoogwaardige klimaat- en verduisteringsschermen die energiebesparing tot wel 70% kunnen realiseren. Dit type installaties draagt bovendien bij aan de optimalisatie van het groeiklimaat in iedere kas.

Ook voor kasconstructie kunt u bij TNN terecht, van concept tot uitvoering, tot alle vormen van onderhoudswerkzaamheden, zoals het schoonmaken van de kassen en het doen van glasreparaties. Hierbij biedt TNN de unieke en extra dienst van een 24-uurs/7-dagen-per-week-servicedienst waarmee zij altijd voor al hun klanten klaarstaan. TNN werkt uitsluitend met hoogwaardige, duurzame producten en zeer ervaren, gespecialiseerde monteurs, waarmee absolute topkwaliteit en een lange levensduur van elke TNN-installatie wordt gegarandeerd. En dit alles op een betaalbaar prijsniveau.

Contact opnemen

35% - 70% energiebesparing

TNN plaatst onder meer hoogwaardige klimaat- en verduisteringsschermen die energiebesparing tot wel 70% kunnen realiseren. Dit type installaties draagt bovendien bij aan de optimalisatie van het groeiklimaat in iedere kas.

Projecten

TNN is door de jaren heen verantwoordelijk geweest voor een groot aantal mooie projecten in binnen en buitenland. Een greep uit de mooiste projecten:

Service, onderhoud of meer weten?

TNN biedt hun klanten de mogelijkheid aan gebruik te maken van het TNN Onderhouds Portaal (TOP). Via de TOP kunnen klanten precies de status en geschiedenis inzien van uitgevoerde reparaties, vervangingen en ander onderhoud.

Mocht er toch wat mis zijn, neem dan direct contact op.

Onze merken